RADIO Promo
ODETT - Be With You (Official Sziget Anthem 2016)

ODETT
Be With You (Official Sziget Anthem 2016)

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2016
Szerző: Polgár Odett - Toldi Miklós / Polgár Odett
ISRC: HU-B00-16-00027

Radio Edit mp3 | wav

Megérkezett a Sziget 2016 hivatalos himnusza: Odett vadonatúj dala - mely a "Be With You" címet kapta - egészen biztosan a nyár egyik legjelentősebb slágere lesz, már csak annak köszönhetően is, hogy a Sziget fesztivált milyen nagy érdeklődés övezi hazánkban és külföldön egyaránt.

Nem csoda, hogy az énekesnő is izgatottan nyilatkozott róla: "Íme a nap, vagyis az év egyik legjobb híre tőlem Nektek! 1993-ban a Sziget fesztiválon a csónakház területén sátoroztunk a családommal. 5 éves voltam, a testvérem pedig alig múlt 1... Akkor nemhogy én, de senki nem sejtette, hogy 23 évvel később az általam írt dal lesz a fesztivál himnusza! Talán nem is lehet leírni, hogy milyen érzés ez, de annyit elárulok, hogy elég fantasztikus!"

A fenti linkekről letölthető a "Be With You" című slágergyanús felvétel, mely annak az énekesnőnek a nevéhez fűződik, aki idén a Petőfi Zenei Díj Legjobb Női Előadó kategóriájában is jelölést kapott. Töltsd le az újdonság Radio Edit verzióját a fenti linkekről, és légy részese az őrületnek, ami ezt a dalt kíséri!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó linkek: Facebook | Instagram

További információk: Stiedl Gusztáv | g.stiedl@schubertmusic.com | +36 30 999 6506

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás