RADIO Promo
TWINNER - Another May

TWINNER
Another May

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2016
Szerző: Szabó Zé / Csarnai Borbála
ISRC: HU-B00-16-00071

Radio Edit mp3 | wav

A Twinner egy 21 éves testvérpár. 10 éve énekelnek (együtt), most pedig "Another May" című új dalukkal a rádiókat és a slágerlistákat szeretnék ostromolni. Olyan szerzőpáros segíti ebben őket, mint Szabó Zé és Csarnai Bori, akiknek a legutóbbi közös szerzeménye, a "Pioneer" az Eurovízióig repítette Freddie-t.

László Kata és Attila tehetségére az iskolában figyeltek fel, majd rendszeresen léptek fel komáromi rendezvényeken. Kata hegedülni, Attila dobolni tanult, eközben mindketten énektanárhoz jártak, 13-14 évesen már A dzsungel könyvében kaptak szerepet. 2012-ben az X-Faktorban váltak széles körben ismertté, a legjobb 50-ig jutottak. Ezután Malek Miklóssal Los Angelesben vették fel a "Dallam a fejemben" című dalt, amihez egy látványos amerikai klipet is forgattak.

Attila kommunikációt és marketinget tanul Budapesten, Kata a Kőbányai zenestúdió hallgatója, sokat köszönhet Babos Gyulának. A Twinnert alkotó páros jelenleg akusztikus formációkban énekel, ám most egy olyan dallal jelentkeznek, ami segíthet nekik abban, hogy egy ország megismerje őket.

Ha Te is úgy gondolod, adjuk meg nekik együtt a lehetőséget: töltsd le az "Another May" című vadonatúj Twinner-dalt a fenti linkekre kattintva!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó linkek: Facebook | YouTube

További információ: Kiss Anikó | +36 30 382 0480 | kiss.aniko@arteriadesign.hu

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás