RADIO Promo
BERKES OLIVÉR - Mindent megtettél

BERKES OLIVÉR
Mindent megtettél

Kiadó: TH Produkció
Kiadás éve: 2016
Szerző: Krajczár Péter - Mészáros László / Molnár Tamás

Radio Edit mp3 | wav

Berkes Olivér ezúttal egy olyan dallal rukkolt elő, melyet a kihívásokkal teli élet és szituációk ihlettek. A "Mindent megtettél" című újdonság nemcsak saját tapasztalatokra épül, sokkal inkább egy üzenet: csak akkor érheted el a céljaidat és csak akkor tudhatod meg, hogy sikerülhet-e bármi is, ha teszel érte. Ha "mindent megtettél" érte, akkor irrelevánssá válik a "mi lett volna, ha", vagy az "úgysem sikerül" attitűd.

Olivér számára a dal ötletét több aktuális esemény adta: Freddie szereplése az Eurovíziós Dalfesztiválon, a remek eredményekkel hazatérő úszó-eb válogatott, a kitartóan küzdő jégkorong-válogatott, a futball-eb-re készülő nemzeti csapat, illetve az olimpiára készülő versenyzők felkészülési időszaka, hiszen ezek mind olyan események, melyek miatt egy egész ország lehet büszke azokra, akik mindent megtettek, hogy Magyarország hírnevét terjesszék a világban.

A fenti linkekről letölthető "Mindent megtettél" című dalhoz készült egy letisztult lyric videó, és hamarosan digitálisan megjelenik a dal címét viselő EP, amelyen a Radio Edit mellett egy remix változat, valamint a dal eredeti, angol nyelvű verziója ("You Only Have To Try") kap helyet. Addig is szóljon minél többször a "Mindent megtettél", hogy a rádióhallgatók is megfelelő inspirációt kapjanak a hétköznapi kihívások legyőzésére!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó linkek: Facebook | YouTube | ReverbNation

További információ: Spaics Igor - menedzser | spaics.igor@tenderhungaria.hu | +36 20 418 3000

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás