RADIO Promo
STEREO PALMA feat. COZI - Sunshine After The Rain

STEREO PALMA feat. COZI
Sunshine After The Rain

Kiadó: DanceMania Recordings/Oxigen Music
Kiadás éve: 2016
Szerző: Náksi Attila - Vigh Attila / Tara McDonald - Costandia Costi

Radio Edit mp3 | wav
Roberto Rios x Dan Sparks Radio Edit mp3 | wav

2016 nyarán a Stereo Palma (Náksi Attila) egy vadonatúj nemzetközi dallal jelentkezik. Ismét egy elismert művész közreműködésével, mégpedig a brit énekesnő, Cozi személyében. Az igéző hangú hölgy olyan nevekkel dolgozott eddig együtt, mint David Guetta ("Baby When The Light"), Jerry Ropero ("The Storm"), Alex Gaudino, a Booty Luv vagy épp Holly Valance.

A "Sunshine After The Rain" című felvétel az esős tavaszi időjárás után a nyarat és a fesztiválokat várva igencsak időszerű. A modern future house hangzásvilág, a zongora téma és a vokál együtt adja azt a fantasztikus szabadság érzést, amivel a nyarat köszöntjük. A dal Miamiban, a WMC-n szólalt meg először, és a nemzetközi megjelenést is egy amerikai kiadó, a Ride Recordings gondozza, a dal disztribútora pedig a legendás Black Hole lesz, Európában a német nyelvterületen pedig a Planet Punk Music felel a kiadványért.

A felvételből a Radio Edit mellett egyetlen remix készült ezidáig; nem véletlenül, hiszen a Roberto Rios x Dan Sparks páros tropical house remixe annyira átütő és magával ragadó hangzásvilágú, hogy az alkotók egyelőre nem akarták a figyelmet elterelni erről a nagyszerű remixről.

A Stereo Palma idén nyáron ott lesz a legnagyobb hazai fesztiválokon, hiszen Náksi Attila játszik a VOLT Fesziválon Sopronban június 30-án, majd szinte hazatér a Balaton Soundra, ahol két alkalommal is - július 6-án a Jager Arénában, július 8-án pedig a nagyszínpadon - pörgeti a korongokat. Augusztus 14-én a SZIGET Fesztiválon a Party Arénában hallható, illetve a Strand Fesztiválon, augusztus utolsó nagy balatoni rendezvényén is ott lesz.

A dal videóklipjét a VIVA TV és a Music Channel mellett a fontos zenei tévék mind elkezdték játszani.

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolat: naksi@dancemania.cc | +36 20 9 311 511

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás