RADIO Promo
TÓTH GABI - Ez vagyok én

TÓTH GABI
Ez vagyok én

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2016
Szerző: Szabó Zé - Molnár Tamás
ISRC: HU-B00-16-00029

Radio Edit mp3 | wav

"Ez vagyok én" címmel jelent meg Tóth Gabi vadonatúj dala, melynek látványos videóklipje néhány napja debütált a VIVA TV műsorán. Az új felvétel hangzása az énekesnőtől megszokott keményebb rockos jegyeket mellőzi, ezúttal inkább egy fülbemászó popdal született.

A "pop" szó azonban ne tévesszen meg senkit: bár a dal könnyen fogyasztható, a dalszöveg és a klip a Gabitól megszokott módon ezúttal is elgondolkodtató, sokatmondó. Ahogyan az énekesnő fogalmaz: "A klipben bárki láthatja, hogy nem vagyok tökéletes, mégis nagyon jól érzem magam a bőrömben. Szeretem magam, szeretem, hogy élhetek, értékelem és vállalom magam. Erre ösztönzöm a nézőket is, valamint annak fontosságára, hogy ne más emberek véleménye határozza meg a személyiségüket, hanem az, ami önmagukból, mélyről jön, és az, amilyenek ők maguk valójában!" - foglalta össze az újdonság lényegét Gabi, akiről rendkívül sejtelmes felvételek is készültek a forgatás alatt.

A fenti linkekről letölthető "Ez vagyok én" című újdonság egy erőteljes, dinamikus felvétel, melynek a megjelenés pillanatától a rádiókban van a helye!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó linkek: Facebook | Instagram

További információ: Kiss Anikó | kiss.aniko@arteriadesign.hu | +36 30 382 0480

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás