RADIO Promo
HALF NOTE CITY - Mindörökké

HALF NOTE CITY
Poszt

Kiadó: szerzői kiadás
Kiadás éve: 2016
Szerző: Makkay Imre - Pusztai István - Bordás Zoltán / Muzsnyai Márti
ISRC: HU-A3B-16-00003

Radio Edit mp3 | wav

A Half Note City együttes "Poszt" című dala a hozzá készült rendhagyó videóklippel fogja beírni magát a hazai zenei történelemkönyvekbe. Ám nemcsak emiatt figyelemreméltó: Hidasi Barnabás díjnyertes hangmérnök nevéhez fűződik az eddigi felvételeikhez képest jóval gyorsabb nóta keverése.

Az eredetileg gyönyörűen rajzolt szereplőkkel, kismadárral, gémeskúttal és népviseletbe öltözött tornacipős főhősnővel tervezett animációs videót a grafikus kérésére storyboarddal akarta illusztrálni Makkay Imre "Imó", a zenekar gitárosa. Miután kockás papírra megrajzolta az elképzeléseit, lefotózta a kész művet, és megnézte a sorozatot egy videószerkesztő programban. Ebben a pillanatban rájött az együttes, hogy a klip elkészült, és olyan egyedülálló kisfilmet alkottak, melyről garantáltan beszélnek majd az emberek - vagy azért, mert imádják, vagy azért, mert ki nem állhatják.

A HNC életvidám hangulatú és szövegvilágú, fenti linkeken megtalálható "Poszt" című felvételének témája nem is lehetne aktuálisabb. Amikor a Facebook nélkül már nem élet az élet, és a posztokat a lájkgyűjtés idegtépő órái követik, akkor a fenti linkekről letölthető Radio Edit változat a legmenőbb rádiósok repertoárjának igazi gyöngyszeme. Töltsd le most!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook

További információ: Makkay Imre | kontakt@halfnotecity.hu | +36 20 966 8668

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás