DJ Promo PRO - Ultra Star Records
DRAGON S - Esperanza

DRAGON S
Esperanza

Kiadó: Ultra Star Records
Kiadás éve: 2016
Szerző: Nagy Zsolt - Vizi Viktor

Newik Radio Edit mp3 | wav

A kiváló lemezlovas és producer, Dragon S a közelmúltban már több ízben is dolgozott együtt azzal a Newikkal, aki időközben két alkalommal is (2014-2015) elnyerte Az év mainstream DJ-je szakmai elismerést.

A "The Secret" című együttműködésük után - folytatva a közös munkát - Newik elkészítette klub remixét Dragon S "Esperanza" című újdonságához.

A néhány hete az Ultra Star Records-nál megjelent eredeti verzióhoz videóklip is készült, amely pár percre elénk varázsolja az igazi nyári életérzést.

Newik dinamizmusában és hangzásvilágában ezúttal sem kell csalódnunk. Az "Esperanza" átdolgozása igazi hamisítatlan Newik-darab, ami nem hiányozhat a rádiósok repertoárjából. A fenti linkeken megtalálható a Newik Radio Edit!

Dragon S-interjú: Több Esperanza, több remény!

12345

STUKA feat. KASAI - Let It Flow

STUKA feat. KASAI
Let It Flow

Kiadó: Ultra Star Records
Kiadás éve: 2016
Szerző: Sarkadi Nándor - Nagy Dávid - Jno-Finn Vivian
ISRC: HU-B50-16-00044

Radio Edit mp3 | wav

Stuka, a feltörekvő producer elkészítette legújabb slágergyanús felvételét. A "Let It Flow" című kislemez egy kollaboráció Kasaival; a dal esélyesként indul az idei nyár legjobbjai között.

Kellemes, fülbemászó, rádióbarát, és ontja magából a nyarat: a Radio Edit verziót ajánljuk a minőségi vokális darabokat kedvelő rádiósok figyelmébe!

12345

JACK DEREK feat. I.AM.ROMEO - One More Nite

JACK DEREK feat. I.AM.ROMEO
One More Nite

Kiadó: Ultra Star Records
Kiadás éve: 2016
Szerző: Romeo Santos
ISRC: HU-B50-16-00038

Radio Mix mp3 | wav

Jack Derek 2012 októberében tűnt fel először a hazai zenei életben: remixeit, átdolgozásait rendszeresen hallgathattuk a hazai rádiók kínálatában és Magyarország top klubjaiban egyaránt. Most közel egy év kihagyás után új stílusban, új dallal tér vissza Jack Derek, mégpedig a Los Angeles-ből származó énekes, i.am.romeo oldalán.

A szeszélyes nyári estéket idéző felvétel mind szövegében, mind dallamvilágában könnyedséget áraszt. Trendi hangzás, hangszerek sokasága színesíti a house alapokra íródott dalt - i.am.romeo pedig igencsak kitett magáért a "One More Nite" című felvételben, amely várhatóan a rádiós szerkesztők és a hallgatók kedvence lesz az idei nyáron.

Töltsd le a Radio Mix verziót a fenti linkekről!

12345

MATTHEW BEREN - Feels Like

MATTHEW BEREN
Feels Like

Kiadó: Ultra Star Records
Kiadás éve: 2016
Szerző: Máté Roland
ISRC: HU-B50-16-00048

Radio Edit mp3 | wav

Matthew Beren újabb dallal jelentkezik az Ultra Star Records-nál. A "Feels Like" című lemez - hasonlóan Matthew eddigi munkáihoz - kifinomult stílusról árulkodik. A rá jellemző NuDisco elemekkel és vokális részekkel színezi dalait, amelyek leginkább a deep house-hoz állnak közel.

A Radio Edit elérhető a fenti linken, és ajánljuk a finom, igényes darabokat kedvelő rádiós szerkesztők figyelmébe.

Interjú: Matthew Beren és az érzések

12345

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook | YouTube | SoundCloud

További információ és booking: hello@ultrastarrecords.com | +36 309 339 039


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás