RADIO Promo PRO - Elephant House
VIRUS - We Are Friends

VIRUS
We Are Friends

Kiadó: Elephant House
Kiadás éve: 2016
Szerző: Sárvári Gergő - Sipos Dániel / Szepesi Zsolt - Kriszta Emánuel László
ISRC: HUMAG1600122

Radio Edit mp3 | wav

Nyár, szabadság, barátok, bulik. Mindezeket összegyúrva született meg a budapesti illetőségű VIRUS duó (MACCO és Trooperz) vadonatúj közös dala, a "We Are Friends"! A srácok megjárták már a legnagyobb hazai fesztiválokat (Balaton Sound, Sziget) felléptek a Holi Peace-en, valamint meghívást kaptak Belgiumba és Szerbiába is, amelyek mellett persze rendszeresen találkozhatunk velük a budapesti éjszakában.

Az új generációt képviselő DJ/producer duó zenei repertoárját a sokszínűség jellemzi. Készítettek már neves külföldi DJ-k által supportált "Melbourne bounce" tracket, az X-Faktorból ismert Péterffy Lilivel future house-t, illetve a manapság egyre inkább a divatba kerülő bass house-t is. Dalaikat játszotta már a Class FM, a Music Fm, valamint a Petőfi Rádió is. Sokszínűségüket igazolva ezúttal egy laza és könnyed EDM track született, amelyet kétségtelenül az egyik legjobb hazai felvételként aposztrofálhatunk annak kategóriájában. Érdemes a srácokra odafigyelni!

Hallgass bele: SoundCloud

12345

DIGITAL PRESSURE - Dirty People

DIGITAL PRESSURE
Dirty People

Kiadó: Elephant House
Kiadás éve: 2016
Szerző: Baán Dávid - Jablonovszky György / Baán Dávid - Jablonovszky György
ISRC: HUMAG1600268

Radio Edit mp3 | wav

Mivel az elektronikus zenei trendek szinte napról napra változnak, így a duó tagjai úgy döntöttek, hogy 2015 nyarán megalakítják a Digital Pressure-t, mely az underground alapokat megtartva új lendületet hoz a house/deep house világába. A Digital Pressure formáció mind a magyarországi mainstreamben, mind pedig a nemzetközi klubéletben képviselni kívánja magát, ezáltal kiszolgálva egy szélesebb réteg igényeit is.

"Dirty People" című debütáló kiadványukat a lendület és egyben a könnyed nyári lazaság jellemzi, mindezt klasszikus house alapokra építve.

Hallgass bele: SoundCloud

12345

DANAPS - Believe In Love

DANAPS
Believe In Love

Kiadó: Elephant House
Kiadás éve: 2016
Szerző: Zólyomi Dániel - Mákszem Levente / Zólyomi Dániel - Mákszem Levente
ISRC: HUMAG1600076

Radio Edit mp3 | wav

Nemrégiben napvilágot látott Danaps debütáló dala, a "Believe In Love". A rádiós munkatársként dolgozó producer úgy döntött, hogy a háttérből előlépve egy ütős és könnyed pop-dance megjelenéssel mutatja meg saját stílusát. A végeredmény egy rádió- és közönségbarát elektronikus modern tánczene tökéletes vokálokkal.

A felvételhez készült videóklip már a Music Channel Dance chartjának második helyét bitorolja. A dal olyan előadókat utasított maga mögé a listán, mint David Guetta, Axwell /\ Ingrosso és Steve Aoki .

Hallgass bele: YouTube

12345

RUBYCK feat. LAUREN MAYHEW - I'll Be

RUBYCK feat. LAUREN MAYHEW
I'll Be

Kiadó: Elephant House
Kiadás éve: 2016
Szerző: Dóra Bence / Lauren Mayhew
ISRC: HUMAG1600106

Radio Edit mp3 | wav

Ismét egy rendkívül erős, nemzetközi színvonalú produkcióval büszkélkedhet az Elephant House repertoárja! Egy különleges kollaboráció eredményeként megjelent az "I'll Be", amely egy magyar DJ/producer, Rubyck és egy épp most befutó amerikai színész, énekesnő és műsorvezető, Lauren Mayhew közös szerzeménye.

Rubyck egy 21 éves srác Budapestről, aki korábban Nick Bounce néven működött az elektronikus tánczene világában. Az idei év egy új korszakot hozott az életében: új névvel és stílussal folytatja a karrierjét. A húzós progressive house dalokat könnyed és lágy, de egyben pörgős deep house / future house zenékre cserélte. Új projektjének első megjelenéseit, a "Make Your Move"-ot és a "Feel Your Love"-ot olyan világsztárok játszottak már, mint a W&W vagy épp a Sick Individuals. A Hollywoodban élő amerikai színész-énekesnő, Lauren Mayhew 13 éves kora óta a színpadon és a filmvásznon éli az életét. Olyan sztárfellépőkkel turnézott együtt, mint Britney Spears, az *N Sync és a Destiny's Child. Felívelő zenei karrierje mellett olyan sikerfilmekben és sorozatokban játszott, mint az Amerikai pite, a CSI, a CSI Miami vagy éppen a Dexter.

A két tehetséges szerző kollaborációjaként megszületett "I'll Be" egy klasszikus house elemekre épülő track, amelyben egyedülálló fúziót alkot a catchy deep house és a leheletnyi future house hangzás. A zseniális és fülbemászó szaxofonszólóval megfejelt refrén, valamint Lauren szexi, lázba hozó hangja egy érzelmekkel teli és hamisítatlan nyári himnuszt eredményezett, ami kétségtelenül a szezon egyik legnagyobb dobása lehet. Mindent egybevetve egy klub- és rádióbarát elektronikus modern tánczenéről beszélünk, amely első hallásra magával ragad, és egyhamar nem enged el.

Hallgass bele: SoundCloud

12345

Kapcsolódó linkek: Facebook | SoundCloud | YouTube

További információ: Elephant House » Pócsföldi Balázs | pocsfoldi.balazs@mton.hu​ | ​+36 30 562 2864


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás