RADIO Promo
ROY ÉS ÁDÁM - Szerelmi állapot

ROY ÉS ÁDÁM
Szerelmi állapot

Kiadó: Star People Productions
Kiadás éve: 2016
Szerző: Nagy Ádám / Nagy Ádám
ISRC: HUC091300106

Radio Edit mp3 | wav

5 év hallgatás után vadonatúj rádiós dallal és albummal jelentkezik az ország egyik első számú koncertzenekara, a Roy és Ádám! A "Trambulin", a "Csapból is én folyok", "Az otthon itt van" és számos mai napig sokat játszott rádiós sláger után a trió felállásban koncertező banda - Csányi Zoli dobossal kiegészülve - teljesen új, friss zenei útra lépett, keverve a mai modern hangzást a tőlük megszokott tradicionális gitárzene minőségével.

Az egyenként is magasan kvalifikált, univerzális zenészek most Szakos Krisztián zenei producer közreműködésével készítették el a "Szerelmi állapot" című dalt, ahol a "royésádámos" hangzás és ritmusvilág már-már futurisztikusan keveredik az elektronikus hangszereléssel. Ráadásként a dal szövegvilága szintén egy kortárs kuriózum, az önirónia és értelmiségi gondolatok megfogalmazásával a formáció ismét a high-tech minőség mellett tette le a voksát, mindezt könnyen fogyasztható formában.

A fenti linkeken megtalálható "Szerelmi állapot" egy szuper új dal és szlogen Roy fantasztikus hangján, Ádám egyedi gitárjátékával és vokáljával, friss hangzásban. A Radio Edit letöltése ajánlott mindenkinek!

Kapcsolódó link: Facebook

Management és booking: Kiss Áron | kiss.aron@starpeople.hu | +36 30 212 6000

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás