RADIO Promo PRO - Elephant House
AXWELL & SHAPOV - Belong

AXWELL & SHAPOV
Belong

Kiadó: Elephant House/Axtone Records
Kiadás éve: 2016
Szerző: Axel Hedfors - Sebastian Ingrosso - Alexander Shapovalov - Alx Reuterskiöld

Radio Edit mp3 | wav
Axwell & Years Remode Edit mp3 | wav
Aguelando Remix mp3 | wav

33% Swedish House Mafia, 50% Axwell Λ Ingrosso és 100% Axwell! A legendás svéd művész és producer, Axwell ezúttal mentoráltjával, felfedezettjével, Shapovval állt össze egy vadonatúj dal erejéig, mely a "Belong" címet kapta. A szárnyaló, himnikus track sokaknak ismerősen csenghet, hiszen az igazi rajongók már hosszú ideje várják a dal megjelenését, és így már több, az élő szettekből kivágott/felvett verzió is felkerült belőle a netre. A Radio Edit és a videóklipben hallható Axwell & Years Remode Edit mellé végre megérkezett a remix EP is, melyen többek közt Aguelando újragondolása is helyet kapott, akinek személyét egyelőre teljes titokban tartja a kiadó.

Hallgass bele: YouTube

12345

BURAK YETER ft. DANELLE SANDOVAL - Tuesday

BURAK YETER ft. DANELLE SANDOVAL
Tuesday

Kiadó: Elephant House/Warner Music
Kiadás éve: 2016
Szerző: Burak Yeter

Original Mix mp3 | wav

Minden túlzás nélkül jelenthetjük ki, hogy egy újabb slágergyanús szerzemény érkezett Burak Yeter és Danelle Sandoval jóvoltából. A Los Angelesben felvett dal a 2014-es hip-hop sláger, az ILOVEMAKKONEN és Drake által jegyzett "Tuesday" című közönségkedvenc tökéletes átirata. A fülbemászó refrénnek és az igazán egyedi leadnek köszönhetően a dal futótűzként terjed, akárcsak Imany "Don't Be So Shy" című slágere.

Burak Yeter újdonsága - a "Don't Be So Shy"-hoz hasonlóan - Oroszországban és Ukrajnában kezdésként már elérte a Shazam és az iTunes #1 pozícióját, videóklipje pedig a 3 milliós lejátszást is meghaladta. A "Tuesday" joggal pályázik az elkövetkezendő hónapok egyik legnagyobb slágerének címére.

Hallgass bele: YouTube

12345

DJ ANTOINE feat. CONOR MAYNARD - Dancing in the Headlights

DJ ANTOINE feat. CONOR MAYNARD
Dancing in the Headlights

Kiadó: Elephant House/Kontor Records
Kiadás éve: 2016
Szerző: Conor Maynard - Fabio Antoniali - Antoine Konrad - Matthew James Humphrey - Tebey Solomon - Jenson Vaughan
ISRC: CH4881600406

Stadiumx Radio Edit mp3 | wav

DJ Antoine vadonatúj, "Provocateur" című albumának története 2015 elején kezdődött, amikor ő és stúdiótársa, Mad Mark elkezdtek ötletelgetni az új lemezen Santorini szigetén új inspirációkat keresve, hogy kifejezhessék egyre növekvő érdeklődésüket a különböző zenei irányzatok iránt. A pozitív energiák és intenzív kreatív munkálatok eredményeképp létrejött a DJ eddigi leginnovatívabb lemeze, amely tartalmazza a tipikus DJ Antoine-dalokat, amelyek mellett megjelentek az új, izgalmas és merőben más stílusú trackek is.

A lemezen egy felvétel erejéig a britek egyik kedvence, Conor Maynard is feltűnik, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a "Can"t Say No", a "Vegas Girl", a "Turn Around" Neyo oldalán, az "Animal" Wiley közreműködésével vagy az "R U Crazy". A fiatal tehetség és DJ Antoine közös dala, a "Dancing In The Headlights" egy pörgős nyári hangulatú track lett, amelyhez többek között a világhírű magyar producerpáros, a Stadiumx (Nagy Dávid, azaz Dave Martin és Milichovszki Zsolt, azaz Sullivan) készített egy parádés változatot.

12345

DIGITAL PRESSURE - You Are The Paradise

DIGITAL PRESSURE
You Are The Paradise

Kiadó: Elephant House
Kiadás éve: 2016
Szerző: Baán Dávid - Jablonovszky György
ISRC: HUMAG1600345

Radio Edit mp3 | wav

Magyarország legfrissebb house formációja, a Digital Pressure egy vadonatúj felvétellel jelentkezik. A nyáron megjelent és számtalan elismerést is bezsebelő "Dirty People" című debütáló kiadványuk után végre megérkezett a második single, a "You Are The Paradise". A srácok ismét remekül ötvözték az underground és a mainstream house / deep house stílusjegyeket, ezáltal kiszolgálva egy szélesebb réteg igényeit is. A végeredmény ezúttal egy masszív és húzos house track lett klasszikus piano betétekkel, amely mellett a pörgős build upok és groove-ok akarva vagy akaratlanul, de megmozgatják az ember lábát, a zseniális vokál elemek pedig hamisítatlan hangulatot kölcsönöznek a dalnak. A "You Are The Paradise" nem hiányozhat a Ti playlistetekről sem!

Hallgass bele: SoundCloud

12345

Kapcsolódó linkek: Facebook | SoundCloud | YouTube

További információ: Elephant House » Pócsföldi Balázs | pocsfoldi.balazs@mton.hu​ | ​+36 30 562 2864


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás