RADIO Promo
KYRA - Got To Be A Day

KYRA
Got To Be A Day

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2016
Szerző: Fedor Kyra - Nemes Csaba - Janky Balázs
ISRC: HUB001600102

Radio Edit mp3 | wav

Fedor Kyra az elmúlt években rendszeresen feltűnt Charlie, Demjén Ferenc, Kovács Kati, Szulák Andrea, Keresztes Ildikó, Szolnoki Péter, Éliás Jr., Tóth Vera, Mohamed Fatima, Gáspár Laci, Rácz Gergő, Kökény Attila, Király Viktor, Vásáry André, Szabó Ádám, illetve a Belga együttes produkcióiban is. 2014-ben Kállay Saunders András oldalán részt vett az Eurovíziós Dalfesztivál nemcsak hazai döntőiben, hanem a Koppenhágában megrendezett nemzetközi döntőben is.

Jellegzetes orgánumát, elbűvölő személyiségét, elképesztő zenei és színpadi tapasztalatait ezúttal debütáló dalában csillogtatja meg: a "Got To Be A Day" című újdonság egy komoly, de mai hangzású, tartalmas, izgalmas hangszeres és vokális megoldásokkal játszó zenei világot közvetít.

A fenti linkekről letölthető Radio Edit változat a pop, a rock és a soul stílusok határain mozogva lopja be magát a hallgatók fülébe. A debütáló felvételhez olyan videóklip készült, melyben Kyra saját félelmeinek rabságából szabadulva találja meg azt a szabadságot és szeretetet, amit csak a zene adhat meg Neki és az embereknek egyaránt. Töltsd le az újdonságot most!

Hallgass bele: YouTube

További információ: Janky Balázs | +36 30 251 6503

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás