RADIO Promo
PÁL DÉNES - Hagyom

PÁL DÉNES
Hagyom

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2016
Szerző: Lee Olivér / Majoros Péter (Majka)
ISRC: HU-B00-15-00115

Radio Edit mp3 | wav

A SuperTV2 csatornán Hajós András ötlete alapján vadonatúj műsor kelt életre: egy-egy sláger születését kísérhetik figyelemmel a nézők hétről hétre. Az epizódokban mindig más-más zeneszerző, szövegíró, producer és énekes közreműködésével állnak össze az újabb és újabb szerzemények. A négy zenei tehetség egymástól függetlenül dolgozik a dalokon úgy, hogy egymás kilétével csak a végső felvételkor szembesülnek, a folyamat végén pedig elkészül a dal.

A Dalfutár nem más, mint maga Hajós András, aki amellett, hogy összefogja a produkciót, elkalauzol a zenekészítés kulisszái mögé, és egy közel egyórás szórakoztató műsor keretében bizonyítja: egy dal nemcsak onnantól érdekes, hogy egy tehetségkutatóban színpadra viszi egy előadó. A közreműködők között olyan nevek is feltűnnek, mint Fluor Tomi, Palya Bea, Király Viktor, Völgyesi Gabi, Jónás Vera, Szakos Krisztián vagy éppen Majka.

A "Hagyom" című dal Lee Olivér kezei között kelt életre. A kínai felmenőkkel is büszkélkedő srác - aki több tévéműsorban is feltűnt már - a gitár szerelmese, ezúttal pedig egy melankolikus rockalapot készített. A szövegírás Majka feladata volt, akinek szokatlan irányban kellett gondolkodnia, de végül egy borús, mégis pozitív végkifejlettel záruló dalszöveget írt a leendő énekesnek. Az érzelmes szöveg következő állomása iamyank elektronikus zenei producer volt, akit dobos múltjából kifolyólag egyből megfogott a bonyolultabb ritmika: igyekezett megtartani az akusztikus gitárt, és kerülni a rockkliséket. Végül a csapat utolsó közös simításaival és Pál Dénes egyedi hangjával megszületett a "Hagyom" című dal, az érzelmes elektronika és az akusztikus elemek határán. Töltsd le a Radio Edit verziót most!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook | YouTube

További információ: Stiedl Gusztáv | g.stiedl@schubertmusic.com | +36 30 999 6506

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás