RADIO Promo
CHASE - Dust In The Wind

CHASE
Dust In The Wind

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2016
Szerző: Johnny K. Palmer - Somogyvári Dániel / Johnny K. Palmer - Henderson David
ISRC: HU-B00-17-00002

Radio Edit mp3 | wav

Chase debütáló dala, a "Dust In The Wind" egy olyan magával ragadó felvétel, amelynek futurisztikus hangszerelése az első másodpercektől "behúz" minden hallgatót. Jól kovácsolt, fülbemászó dallamokra épülve a karakteres énekes hangja egy meseszerű világba repít el mindenkit.

A dalban őszinte szenvedéllyel és lenyűgöző technikával énekel a fiatal tehetség, aki szeretné arra emlékeztetni a hallgatókat, hogy érdemes bátornak lenni és kockáztatni az álmok elérése érdekében. Ahogyan ezt maga Chase is tette: nevezett az Eurovíziós Dalverseny előválogatójára. Bár az eredeti felállásban nem volt jelen, a sors úgy hozta, hogy mégis szerepelhet majd a legjobb 30 között A Dal 2017 című műsorban.

A fenti linkekről letölthető "Dust In The Wind" című újdonság a kritikusok szerint A Dal 2017 egyik legesélyesebb indulója, amely rámutat, hogy "nem hagyhatjuk, hogy csupán por legyünk az életben, amit felkap a szél, hanem igen is, ha van rá módunk, akkor hagyjunk nyomot a világban!" Pörgesd már ma a Radio Edit verziót, hogy Chase nyomot hagyhasson a magyar rádiók világában!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó link: Facebook

További információ: Stiedl Gusztáv | g.stiedl@schubertmusic.com | +36 30 999 6506

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás