RADIO Promo
KELEMEN KABÁTBAN & DÉR HENI - Félreismertem

KELEMEN KABÁTBAN & DÉR HENI
Félreismertem

Kiadó: TFT kiadó
Kiadás éve: 2017
Szerző: Horváth Gáspár / Horváth Boldizsár
ISRC: HU-C16-17-00001

Radio Edit mp3 | wav

Az idei napsütötte tavasz első nagy slágere lehet a Kelemen Kabátban legfrissebb dala, a "Félreismertem". A Petőfi Rádió műsorán debütált felvétel valószínűleg az 1972-es táncdalfesztiválon is dobogós lett volna, de 2017-ben is garantáltan bekunkorodik a rajongók hallójárataiba.

A Dér Heni közreműködésével készült újdonságot az a korszak inspirálta, amit az LGT és Demjén határoz meg leginkább a zenekar számára. "Fontos üzenete a dalnak, hogy az igaz barátok mindig mellettünk vannak, illetve hogy egy rossz kapcsolatból inkább lépjünk ki. Nem véletlenül tavasszal hoztuk ki, hisz abszolút tavaszi felszabadulás feelingje van számunkra. Mind hangzásában, mind szövegében a szabadság iránti vágy a központi üzenet a nótában" - nyilatkozta a Kelemen Kabátban frontembere.

Bár a fenti linkekről letölthető "Félreismertem" című dal a szakításról szóló "balhés" felvétel, mégsem a téma tragikus részét fogja meg: odamondogatós, megkönnyebbülős stílusának köszönhetően a rádióhallgatók egyik nagy kedvence lehet. Töltsd le a Radio Edit verziót most!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook | YouTube

További információ: Horváth Boldi | tftmultimedia@gmail.com

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás