RADIO Promo
ROY ÉS ÁDÁM TRIÓ - Komolyan sírok

ROY ÉS ÁDÁM TRIÓ
Komolyan sírok

Kiadó: Star People Productions
Kiadás éve: 2017
Szerző: Csányi Zoltán / Csányi Zoltán - Jakab Andrea - Kohánszky Roy

Radio Edit mp3 | wav

A 2013-ban az év zenekarának választott Roy és Ádám számos népszerű rádiós sláger után trió felállásban - Csányi Zoli dobossal kiegészülve - teljesen új, üde zenei útra lépett, keverve a mai modern hangzást a tőlük megszokott tradicionális gitárzene minőségével, immár Roy és Ádám Trió néven.

A "Komolyan sírok" című újdonság az egyik előfutára a trió "RÁZ" című nagylemezének, melynek bemutató koncertjét március 30-án tartják az A38 hajón, ahol a "royésádámos" hangzás és ritmusvilág már-már futurisztikusan keveredik az elektronikus hangszereléssel. Az album szövegvilága szintén egy kortárs kuriózum, az önirónia és tartalmas gondolatok megfogalmazásával a formáció ismét a high-tech minőség mellett tette le a voksát, mindezt persze könnyebben fogyasztható formában.

A fenti linkekről letölthető "Komolyan sírok" című felvétel Roy megszokott rekedtes hangján, Ádám egyedi gitárjátékával és vokáljával, valamint Csányi Zoli stabil és precíz ritmusvilágával és vokáljával szólal meg. A friss-ropogós, mai zenei köntösbe öltöztetett Radio Edit verzió már elérhető, töltsd le most!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó link: Facebook

Management és booking: Kiss Áron | kiss.aron@starpeople.hu | +36 30 212 6000

12345


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás