RADIO Promo
PADDY AND THE RATS - Join The Riot

PADDY AND THE RATS
Aerolites

Kiadó: Nordic Records
Kiadás éve: 2017
Szerző: Oravecz Kristóf
ISRC: HUA55170001

Radio Edit mp3 | wav

Elkészült az első, "Aerolites" című videóklip a Paddy And The Rats "Riot City Outlaws" lemezéhez, ami már kapható országszerte a MOL töltőállomásain.

"Ez az egyik legslágeresebb dal a lemezen, azért is választottuk ezt klipes dalnak. Arról szól, hogy milyen jó volt fiatalon szabadnak lenni. Nem számított semmi, csak a pillanatnak éltünk, és azt csinált az ember felelőtlenül, amit csak akart. Most sem vagyunk még olyan öregek, de már nem a 20-as éveink elejét tapossuk. :)" - mondta Paddy. "A főszereplő lány és fiú egy napját mutatjuk be a nyári Budapesten. Felkelnek másnaposan a Duna-parton, nincs pénzük, úgyhogy piát lopnak, feltörnek egy autót, eljönnek egy Paddy-tetőkoncertre, és persze szabadok meg szerelmesek. Mindenki volt fiatal, bohém, vagy csak nagyon élvezte az életet, most pedig szeret visszaemlékezni. Vagy éppen most fiatal, és szeretné akár csak egy napig is átélni ezeket a dolgokat."

A klipet Tokay Péter rendezte, aki 2 napig forgatott a színészekkel Budapest utcáin, aztán a zenekarral és pár szerencsés rajongóval egy pesti háztetőn, ahol a zenekar egy mini koncertet adott. "Szerettünk volna jó sok embert a háztetőre, de azt mondták, ha csak egyel többen is vagyunk, akkor leszakad a tető, úgyhogy egy kis házibuli hangulat lett inkább, mint nagy koncert. Bár szerintem az is jól nézett volna ki, ha épp összeomlik a ház, miközben zenélünk :)" - mesélte Paddy.

Az új lemez a csapat elmondása szerint nagyon sokszínű lett zeneileg, amit ez a dal is jól bizonyít. Az első két kalózos punk-rock felvétel után ez egy könnyedebb pop-punk nóta lett, amolyan Green Day-es stílusban.

A zenekar június 9-én mutatja be új lemezét egy vadonatúj show keretein belül a Barba Negra Trackben. Az "Aerolites" című vadonatúj dal pedig itt és most letölthető a fenti linkekre kattintva!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó linkek: Web | Facebook | YouTube

További információ: Oravecz Kristóf | +36 20 462 8552 | paddyznet@gmail.com


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás