RADIO Promo
HENDERSON DAVID - Smoke And Mirrors

HENDERSON DAVID
Smoke And Mirrors

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2017
Szerző: Henderson David - Tóth Dávid
ISRC: HU-B00-17-00031

Radio Edit mp3 | wav

A The Voice - Magyarország hangja című műsor 2012-es évadában vált ismertté Henderson David, a magyar-amerikai énekes, akit Caramel vett szárnyai alá. A műsor után sorra jöttek a sikerek: 2013-ban a Szabó Zé, Johnny K. Palmer és Sebastian Arman által írt "1000 Years", majd 2014-ben a "Felhőtlen" című Caramel-szerzemény. David mára teljesen saját kezébe vette a zeneszerzést és a szövegírást is: első saját dala "White Shadows" címmel jelent meg, és került be A Dal 2017-es műsorába. Németország, Svájc és Ausztria több zenei csatornája is játssza a dalt - többek között az MTV és a VIVA is.

Most pedig elérkezett az ideje, hogy megjelenjen David legújabb dala és videóklipje: a "Smoke And Mirrors" című angol nyelvű újdonság az álmokról és a megvalósításhoz vezető útról szól. Gyakori ugyanis, hogy valaki elhatározza, most végre megvalósítja álmát, de valami mégis akadályozni próbálja. Ez a valami pedig az ember önmaga: a gondolatok, a kételyek és a félelmek, melyek olyanok, mint a tükörlabirintusban gomolygó füstfelhő, ami eltakarja a kijárat felé vezető utat.

A fenti linkekről letölthető "Smoke And Mirrors" című slágergyanús felvétel elgondolkodtató szövegével, David karakteres hangjával és a hozzá készült kisfilmmel a következő hónapok ígéretes szerzeménye. Töltsd le a Radio Edit verziót most!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolódó linkek: Facebook | Instagram

További információ: Stiedl Gusztáv | g.stiedl@schubertmusic.com | +36 30 999 6506


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás