RADIO Promo
LENNARD & GABRIEL B feat. KOLLÁNYI ZSUZSI & HORVÁTH TAMÁS - Bajnokká válni (Diákolimpia Himnusz)

LENNARD & GABRIEL B feat.
KOLLÁNYI ZSUZSI & HORVÁTH TAMÁS

Bajnokká válni (Diákolimpia Himnusz)

Kiadó: G-Music
Kiadás éve: 2017
Szerző: Leczkési Lénárd - Buda Gábor - Kollányi Zsuzsa / Horváth Tamás - Száraz Bence
ISRC: HU-B50-17-000050

Radio Edit mp3 | wav

Hetedszer dolgozik együtt hazánk két sikeres lemezlovas-producere, Lennard és Gabriel B, akik ezúttal a Magyar Diáksport Szövetség felkérésére készítették el a 30 éves Diákolimpia hivatalos himnuszát "Bajnokká válni" címmel. A dalban két igazi nagyágyú, Kollányi Zsuzsi és Horváth Tamás énekel, míg a dalszöveg Száraz Bence és Horváth Tamás nevéhez fűződik.

A "Bajnokká válni" című dal egy igazi vidám, pörgős nyári felvétel, melyhez videóklip is készült. Különlegessége, hogy a főszereplőt az a Hais Dorka alakítja, aki a "Mindenki" című Oscar-díjas magyar film főhőse, illetve országos ifjúsági toronyugró bajnok. A zene a sport szeretetéről szól: általános mondanivalója, hogy kitartással, küzdeni akarással mindenki elérheti álmait!

A fenti linkekről letölthető "Bajnokká válni" című dal klipjét egy hét alatt közel százezren nézték meg, 10. helyre küzdötte fel magát a legfelkapottabb YouTube videók között. A srácok megint valami egyedit és maradandót alkottak, melynek Radio Edit változatát már ma pörgetheted!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolat: Lennard » djlennardszeged@gmail.com | Gabriel B » gbudai@yahoo.com


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás