RADIO Promo
BALOG BRIGI - Más a tempó

BALOG BRIGI
Más a tempó

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2017
Szerző: Hársházi Szabolcs / Kotsy Krisztina
ISRC: HU-B00-17-00039

Radio Edit mp3 | wav

Balog Brigi 2010-ben elnyerte a Kecskeméti Főiskola Hangja címet, majd 4 évvel később megnyerte a Kecskeméti Tehetségkutatót is. Országos ismertséget a TV2 Star Academy című tehetségkutató műsorában szerzett tavalyi szereplésével.

Azután, hogy az év elején megjelent "Zsonglőrködöm" című debütáló dala, ezúttal a latin pop, a reggaeton és az R'n'B jegyében készítette el vadonatúj felvételét "Más a tempó" címmel. Az újdonság egyik érdekessége, hogy szövegét az a Kotsy Krisztina jegyzi, aki az elmúlt évek egyik legnagyobb rádiós slágerének, a "Ragyog a szívem" című Mohamed Fatima-dalnak a szövegírója. Másik érdekessége pedig a témája: rámutat, hogy milyen fontos egy párkapcsolatban az időzítés, illetve a mindkét fél számára megfelelő tempó kialakítása.

A fenti linkekről letölthető "Más a tempó" című dalt Brigi hangszíne és előadásmódja teszi érdekessé. A rádióbarát felvételnek fülbemászó dallamával, érett szövegével és Hársházi Szabolcs zeneszerzői munkájával egyértelműen a rádiókban a helye, töltsd le a Radio Edit verziót most!

Kapcsolat: Stiedl Gusztáv | g.stiedl@schubertmusic.com | +36 30 999 6506


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás