RADIO Promo PRO - WMMD
KELEMEN KABÁTBAN - A hónap dolgozója

KELEMEN KABÁTBAN
A hónap dolgozója

Kiadó: TFT kiadó
Kiadás éve: 2017
Szerző: Horváth Boldizsár - Horváth Gáspár / Horváth Boldizsár

Radio Edit mp3 | wav

A Kelemen Kabátban tagjai a nyári fesztiválszezon közben is keményen dolgoznak, ennek köszönhetően dobták le "A hónap dolgozója" című legújabb slágerbombát, amelynek vicces klipjét a VOLT Fesztivál felé tartó úton forgatták.

A könnyed dallamvilág és a reggae-s lüktetés komoly mondanivalóval párosul: "egy egészséges társadalomban mindenki munkájának ugyanolyan fontosnak kell lennie" - mondta a dal témájáról a zenekar frontembere, Horváth Boldizsár. Töltsd le most a Radio Edit verziót a fenti linkekről!

Hallgass bele: YouTube


MAGASHEGYI UNDERGROUND - Itt leszel

MAGASHEGYI UNDERGROUND
Itt leszel

Kiadó: O. S. Menedzsment
Kiadás éve: 2017
Szerző: Toldi Miklós - Bocsikor Bíborka / Beck Zoltán
ISRC: HU-A61-17-01209

Radio Edit mp3 | wav

A Magashegyi Underground negyedik nagylemezének előfutára az "Itt leszel" című dal, amelynek szövegét a 30Y frontembere, Beck Zoltán jegyzi.

A 10 éves jubileumát ünneplő formáció augusztus 24-én szimfonikus zenekari kísérettel áll a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra, ahol az "Itt leszel" című újdonság is felcsendül majd egy különleges színpadi látványvilággal kiegészülve. Töltsd le most a Radio Edit változatot!

Hallgass bele: YouTube


ODETT - Szép mentés

ODETT
Szép mentés

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2017
Szerző: Polgár Péter - Polgár Odett / Hujber Szabolcs
Zenei producer: Szepesi Zsolt (Sean Darin)
ISRC: HU-B00-17-00037

Radio Edit mp3 | wav

Odett üdítő jelenség a hazai popzenei palettán: tehetsége már az első nagylemezén megmutatkozott, melyet a szakmai közeg egy Fonogram-díjjal jutalmazott. Karrierje eddigi fénypontja, hogy 2014-ben Blondie előtt nyithatta a bulit a Budapest Sportarénában.

Most pedig fél év hallgatás után megérkezett a "Szép mentés" című dala, melynek Radio Edit verziója megtalálható a fenti linkeken!

Hallgass bele: YouTube


AUDIOPOÉTA - Nagy Ő

AUDIOPOÉTA
Nagy Ő

Kiadó: AP Music
Kiadás éve: 2017
Szerző: Belényi Mihály
ISRC: HU-A61-17-01378

Radio Edit mp3 | wav

Audiopoéta a fiatal hip-hop/rap generáció legújabb tagja, akire a nagyközönség a Ki Mit Tube tehetségkutatóban figyelt fel. Azóta készített dalt az egyik legsikeresebb, több mint 600 ezer feliratkozóval rendelkező magyar vloggernek is; vicces dalszövegeivel igyekszik körüljárni a mai fiatalokat foglalkoztató kérdéseket.

Legújabb, "Nagy Ő" című dalához egy különleges videóklip készült, amelyben a "Nagy Ő" keresésével kapcsolatos képek láthatók az utca emberének őszinte reakciójával kiegészítve. Hallgasd meg a Radio Edit változatot most!

Hallgass bele: YouTube


Kapcsolat: WMMD » Füge Anna | fuge.anna@wmmd.hu | +36 70 396 8154


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás