RADIO Promo
SZTOJKA TIBI feat. FATIMA - Engedd a szíved

SZTOJKA TIBI feat. FATIMA
Engedd a szíved

Kiadó: Snapsz-R
Kiadás éve: 2017
Szerző: Loet Van Balen - Csicsák Norbert
ISRC: HUMAG1700251

Radio Edit mp3 | wav

Sztojka Tibi évtizedek óta a slágerzenei szcéna egyik meghatározó alakja, nemrég azonban egy minden eddiginél modernebb és fülbemászóbb, életigenlő dallal tért vissza. Az "Engedd a szíved" című újdonság kollaborátora a Fekete vonatból jól ismert, majd szólóban is sikeres Mohamed Fatima ("Nem baj", "Valahol", "Ragyog a szívem"), akit jó okkal választottak közreműködőnek.

"A szerzőkkel együtt arra gondoltunk, hogy egy rapbetéttel színesíthetnénk a dalt. A választásunk így esett Fatimára, hiszen karakteres hangját ezer közül is fel lehet ismerni, énekesnői karrierje során pedig már többször bizonyította, hogy kiváló előadó. A felvétel hangszerelése az eddigi dalaimtól kicsit eltér, modernebb; ezzel is szerettünk volna nyitni a fiatalabb korosztály és a pop irányzat felé" - mondta el Tibi az új dal kapcsán.

A fenti linkeken megtalálható "Engedd a szíved" szerzője Loet Van Balen és Csicsák Norbert, akik a jövőben közösen NoLo Sound néven folytatják szerzői-alkotói tevékenységüket. Töltsd le most a Radio Edit verziót, mely felhívja a hallgatók figyelmét arra, hogy a múltat hátrahagyva a mának érdemes élni, és csak előre nézni!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolat: Snapsz-R » Butala Luca | butala.luca@magneoton.hu | +36 20 583 1588


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás