RADIO Promo
CLAUDIA

CLAUDIA
Ma éjjel / Tonight

Kiadó: Tom-Tom Records
Kiadás éve: 2017
Szerző: Balla Bettina Claudia / magyar szöveg: Major Eszter - Balla Bettina Claudia, angol szöveg: Balla Bettina Claudia

Ma éjjel mp3 | wav
Tonight mp3 | wav

Claudia egy énekes-dalszerző, akit ezidáig a "Pillangó volt" című felvétel, valamint a Demes Tamással készített "Marad egy lélekrész" című duett kapcsán ismerhettünk meg. Azóta főleg külföldön, elsősorban Svájcban koncertezik, de a hazai közönségről sem megfeledkezve 2016 őszén a Tom-Tom Records gondozásában jelentette meg a "Fire" című második nagylemezét. Ezen a korongon már a modern, elektronikus hangzás felé fordult; ehhez olyan elismert hazai producerek voltak a segítségére, mint Szepesi Zsolt (Sean Darin) vagy Pacsai Márk (Markanera).

Legújabb kislemezdala, a "Ma éjjel" témája két síkon mozog: egyrészt egy féktelen parti keretében a valóságtól való szabadulásról, másfelől pedig a lélek halhatatlanságáról és végtelen teremtő erejéről szól. Claudia újdonságát további két nyelven is rögzítette: a "Tonight", vagyis az angol verzió már hallható volt "Fire" című aktuális albumán, franciául pedig nemrég énekelte fel "Ce soir" címmel.

Claudia jelenleg a PhD disszertációjának védésére és a tavaszi brit turnéjára készül. Addig is azonban a hazai rádiók meghódítását tűzte ki célul - akár már "Ma éjjel"!

Kapcsolat: Tom-Tom Records » Wolcán Viktória | wolcan.viktoria@tomtom.hu | +36 1 250 3147


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás