RADIO Promo PRO - Sony Music
MALUMA - Felices Los 4

MALUMA
Felices Los 4

Kiadó: Sony Music
Kiadás éve: 2017
Szerző: Maluma - Servando Primera - Mario Cáceres - Miky La Sensa

Radio Edit mp3 | wav

Maluma a latin pop/dance műfaj egyik legnagyobb dobása napjainkban: a kolumbiai énekes már olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Ricky Martin, a Fifth Harmony vagy épp honfitársnője, Shakira.

S hogy mennyire tehetséges a dél-amerikai sármőr, arra legújabb slágere, a "Felices Los 4" a bizonyíték: a hivatalos videó mindössze 4 hónap alatt már 1 milliárd (!) megtekintés közelében jár, a Spotify-on több mint 275 milliószor kattantak rá, az európai rádiós listán pedig megjelent a Top 100-ban.

Töltsd le a "Felices Los 4" őrületesen nagy sikernek ígérkező Radio Edit változatát a fenti linkekről!

Hallgass bele: YouTube


NICKY JAM - Hasta El Amanecer

NICKY JAM
Hasta El Amanecer

Kiadó: Sony Music
Kiadás éve: 2017
Szerző: Cristhian Mena - Juan Diego Medina - Nick Rivera Caminero
ISRC: USSD11500463

Radio Edit mp3 | wav

Nicky Jam aktuális, "Hasta El Amanecer" című dala több mint 1,2 milliárd (!) megtekintés felett jár a YouTube-on, a Spotify-on a 250 millió streamet is meghaladta, a Daddy Yankee által készített remix változat pedig már megjelent a magyar Shazam listán is.

A "Hasta el Amanecer" című újdonság már számos rádióban pörög - ha még nem játszod, itt az ideje letölteni a Radio Edit változatot a fenti linkekről!

Hallgass bele: YouTube


CAMILA CABELLO feat. YOUNG THUG - Havana

CAMILA CABELLO feat. YOUNG THUG
Havana

Kiadó: Sony Music
Kiadás éve: 2017
Szerző: Camila Cabello - Young Thug - Brittany Hazzard - Ali Tamposi - Brian Lee - Andrew Watt - Pharrell Williams - Louis Bell

Radio Edit mp3 | wav

Camila Cabello decemberben vált ki a Fifth Harmony nevű lánycsapatból, majd "Crying In The Club" című dalával szólóban is bemutatkozott. Most pedig itt a "Havana", az egyik legújabb felvétel, amely táncra csábítja a rádióhallgatókat.

A "Havana" azért is különleges, mert Camila itt látta meg a napvilágot 20 esztendővel ezelőtt: abban a kis halásznegyedben született, amely Hemingway Az öreg halász és a tenger című művét is ihlette, és ahol az 1940-es években egy rekord méretű nagy fehér cápát fogtak ki.

A fenti linkeken megtalálható "Havana" egy pillanat alatt hamisítatlan latin hangulatot varázsol bármely zenei blokkba. Ha játszottad a "Represent, Cuba"-t vagy a "Hips Don't Lie"-t, ezt is fogod érezni! Töltsd le most a Radio Edit verziót!

Hallgass bele: YouTube


CNCO & LITTLE MIX - Reggaetón Lento (Remix)

CNCO & LITTLE MIX
Reggaetón Lento (Remix)

Kiadó: Sony Music
Kiadás éve: 2017
Szerző: Jadan Andino - Jorge Class - Luis Angel O'Neill - Richard Camacho - Camille Purcell - Jean Rodríguez - Eric Perez
ISRC: GBHMU1700053

Remix mp3 | wav

A mostanság trendi karibi dance/pop újdonsült gyöngyszemét a latin-amerikai térségben rendkívül népszerű fiúcsapatnak köszönhetjük. A CNCO tavalyi albumán szerepelt a "Reggaetón Lento" című sláger, amelyhez most elkészült a 2017-es változat - mégpedig a Little Mix bájos hölgykoszorújának közreműködésével.

A fenti linkeken megtalálható "Reggaetón Lento" vadonatúj, 2017-es Remix verziója még az előzőnél is ütősebb, töltsd le most!

Hallgass bele: YouTube


Kapcsolat: Hear Hungary » Blahó Dávid | david.blaho@hearhungary.com


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás