RADIO Promo
ZAPOROZSEC x LOTFI BEGI - Kicsit még

ZAPOROZSEC x LOTFI BEGI
Kicsit még

Kiadó: ko records
Kiadás éve: 2017
Szerző: Varga Bence (Rádió Edit, Album Version) - Lotfi Begi (Rádió Edit)
ISRC: HU-B74-17-59203 - Rádió Edit, HU-B74-17-59201 - Album Version

Rádió Edit mp3 | wav
Album Version mp3 | wav

A Zaporozsec zenekar "Kicsit még" című dala már a jövőre megjelenő új lemez előfutára. Az eredetileg egy szál gitárra írt szerzemény zenekarral kiegészült hangzása is megőrizte az egyszerűségét és letisztultságát.

A fenti linkekről letölthető Album Version mellett a közelmúltban elkészült a dal Lotfi Begi remixe, amely Rádió Edit néven készül a rádióhullámok meghódítására.

Létezik egy mondás, ami szerint akkor vagyunk valakivel nagyon jóban, amikor a csend nem feszélyez, hanem idilli és megnyugtató. Erről a csendről szól ez a legújabb Zaporozsec-dal, amit a Petőfi Rádió mutatott be először. Azóta már megismerhette a fülbemászó dallamot a nyári fesztiválok közönsége, és néhány héten belül egy videót is készítenek hozzá a fiúk.


MEZTELEN DIPLOMATÁK - Helyből bárhol

MEZTELEN DIPLOMATÁK
Sárgás fények

Kiadó: ko records
Kiadás éve: 2016
Szerző: Baráth Ádám - Elek Mátyás - Seltsam János - Tajti Szabolcs - Tóth Attila - Szacsvay Gergely
ISRC: HU-B74-16-55204

Radio Edit mp3 | wav

Az M2 Petőfi TV-n debütált a Meztelen Diplomaták új klipje. A "Helyből bárhol" című 4 dalos EP "Sárgás fények" című felvétele már napi rendszereséggel hallható a Petőfi Rádió műsorán is. Aki szereti a Diplomaták hangzásvilágát, az biztosan magáénak érzi majd az új dalt is.

A Meztelen Diplomaták könnyed beatpop zenéjéhez a legújabb dalok készítésekor Prieger Zsolt tette hozzá - zenei producerként - azt a kis elektronikát, ami olyan jól áll a zenekarnak. Erről megbizonyosodhatsz a fenti linkekre kattintva is!

Hallgass bele: YouTube


IGOR'Z - Kettő

IGOR'Z
Ereszd el

Kiadó: ko records
Kiadás éve: 2017
Szerző: Fekete Gergely - Makk Szabolcs - Ábrahám István - Pekker János

Radio Edit mp3 | wav

Az Igor'Z zenekar 2014 nyarán alakult Sopronban. Az első hangzóanyaguk 2015 végén készült el "All Fades Away" címmel. Tavaly a folyamatos alkotói munka mellett egyre több koncertet adtak, turnéztak a Nomaddal, külföldön is megfordultak, valamint elkészült az első videóklipjük "Az alagút végén" című dalhoz.

2017 is szorgos munkával telt, melynek gyümölcseként októberben megjelent a második EP "Kettő" címmel, amiről az első klip az "Ereszd el" című dalhoz rövidesen debütál.

Funk? Rock? Töltsd le az Igor'Z új dalát a fenti linkekről!


Booking: Balogh Zsolt | bzsolt@ko.hu | +36 30 937 6136

Sajtó: Bors Eszter | +36 30 520 8090


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás