RADIO Promo
THE SIGN - Egyetlen

THE SIGN
Egyetlen

Kiadó: Magneoton
Kiadás éve: 2017
Szerző: Czinke Máté Gábor
ISRC: HUMAG1700335

Radio Edit mp3 | wav

Az öt szemtelenül fiatal zenészből álló miskolci banda, a The Sign 2012-ben alakult. A zenekarból Czinke Dani és Czinke Máté testvérek, Török Dani pedig gyerekkori barátjuk, hozzájuk csatlakozott Kollár Ábel és Szentpétery Mózes. A fiúk egy hobbi garázsbandából mára díjnyertes együttessé nőtték ki magukat. Első daluk, az "Egyetlen" nemrég debütált.

A srácok koruk ellenére (a legfiatalabb tag még csak 16 éves) profi zenészként működnek, és tehetségük meglehetősen szerteágazó: van köztük zenei producer, profi videós, világbajnok hip-hop táncos és multiinstrumentalista is, aki dobol, basszusgitározik, zongorázik és szaxofonozik.

Az "Egyetlen" a csapat készülő nagylemezének előfutára is egyben, és idén augusztusban megnyerte a Petőfi Rádió "Saját zenéd" versenyét. A The Sign első megjelenése egy önfeledt, bájos dal, amely a szerelem ébredését és jól ismert "rózsaszín ködös" időszakát eleveníti meg. A felvétel a pop, elektro, alternatív és folk határán mozog, különleges hangzásvilága egészen egyedi a jelenlegi magyar palettán. Egy fiatalsággal és pozitív életérzéssel teli, elragadó lyric videót is készített a zenekar az "Egyetlen" című dalhoz, amelyben a főszereplő páron kívül a zenekar is feltűnik.

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolat: Magneoton » Csontos Noémi Virág | csontos.noemivirag@magneoton.hu


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás