RADIO Promo
ANDEE - Shouldn't

ANDEE (TÓTH ANDI)
Shouldn't

Kiadó: TH Produkció
Kiadás éve: 2017
Szerző: Tóth Andrea / Tóth Andrea

Radio Edit mp3 | wav

Saját dalával, új néven mutatkozik be az X-Faktor egykori győztese, Tóth Andi. A 18 éves énekesnőben jó ideje érik, hogy a saját útját szeretné járni, szeretné megvalósítani önmagát, és ha kell, az ehhez vezető rögös utat is vállalja. Mindig is jellemezte őt és művészetét a lázadás, a külső elvárásoknak való megfelelési kényszer mellőzése. Idén lehetősége nyílt rá, hogy ezeket a céljait megvalósíthassa, vagy legalábbis elindulhasson ezen az úton.

Ebben a szellemben született első dalát, a Zävodi műhelyében készült "#Black&White" című felvételt követi most a teljesen saját szerzemény, a "Shouldn't". Ebben az új dalban és a hozzá tartozó - Nagy Bence által rendezett - klip megszületésében teljesen szabad kezet kapott. Elsősorban nem a televízióknak és a rádióknak igyekezett megfelelni, hanem saját magának és a szakmának. Úgy gondolja, hogy ha szakmailag is jó a dal, jó az üzenet, akkor akár a média is megtalálhatja, megkeresheti a dalt, és nem fordítva. A rajongóit nagyon szereti, és támaszkodik rájuk, de mégis tudja, hogy a rajongók többsége elfogult vele kapcsolatban, így nagyon fontos a szakmai elismerés is.

A teljesen maga által szerzett dallal összhangban új művésznéven mutatkozik be Andi, vagyis Andee, ezzel is szimbolizálva a "saját utas" irányt. Emellett persze nem titkoltan még inkább szeretne kitűnni a mezőnyből, hiszen Magyarország számos más és nagyon tehetséges "Tóth"-tal - mint előadóval - büszkélkedhet. Töltsd le a "Shouldn't" című új dalt!

Andee és menedzsmentje egyaránt boldog, békés ünnepeket kíván!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolat, interjú, együttműködés: Spaics Igor | spaics.igor@tenderhungaria.hu | +36 20 418 3000


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás