RADIO Promo
JETLAG - Szállj velem

JETLAG
Szállj velem

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2018
Szerző: Cziglán István - Erdész Róbert - Vincze Lilla - Molnár Tamás - Somogyvári Dániel / Erdész Róbert - Gömör László - Molnár Tamás
ISRC: HU-B00-18-00006

Radio Edit mp3 | wav

Ha ismerősen cseng az új JETLAG-dal refrénje, az nem a véletlen műve: a "Szállj velem" a Napoleon Boulevard legendás slágerének átirata.

"Jó ideje foglalkoztatott a repülés metaforája, és egyszer csak beugrott, hogy ezt a képet már használták előttem: a nyolcvanas évek egyik legnagyobb slágerében. Fogtam a refrént, amit szerintem a legtöbb magyar zenekedvelő ismer, és írtam hozzá 4 versszakot, amivel új értelmet kapott a dal. A kész felvételt természetesen megmutattuk a Napoleon Boulevard tagjainak, akik örömmel fogadták a megkeresésünket, és szívesen járultak hozzá a projektünkhöz" - mesélte Molnár Tamás, a JETLAG dalszerző-frontembere.

A "Szállj velem" című dalhoz látványos lyric videó is készült, amelynek elkészítéséhez a csapat az előző, "Sziluett" című videójukhoz Izlandon forgatott nyersanyagot használta fel.

A fenti linkekről letölthető "Szállj velem" című újdonság felcsendül majd a február 23-i, Akvárium Klubban megrendezendő első JETLAG lemezbemutató koncerten az olyan, eddig nagy rádiós sikert aratott dalok mellett, mint a "Repül az idő", a "Karszalagok", a "Keresem a bajt", vagy a már említett "Sziluett" is. Hagyd, hogy a rádiós közönséget elrepítse a JETLAG újdonsága: pörgesd a Radio Edit verziót már ma!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolat: Stiedl Gusztáv | g.stiedl@schubertmusic.com | +36 30 999 6506


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás