RADIO Promo
ZAPOROZSEC - Movie Star

ZAPOROZSEC
Movie Star

Kiadó: ko records
Kiadás éve: 2018
Szerző: Varga Bence / Varga Bence
ISRC: HU-B74-17-65202

Radio Edit mp3 | wav

Csak idő kérdése volt, hogy az első album sikere után második nagylemezét is elkészítse a Zaporozsec. Októberben már bemutatták a "Kicsit még" és a "Pixelek" című dalokat az albumról, most pedig megérkezett a legújabb rádiós dal "Movie Star" címmel.

A "Pixelek" névre keresztelt új album - mely a 2018. február 17-én, az Akvárium Klubban tartandó lemezbemutató koncerten teljes egészében meghallgatható lesz - az eddigiekkel ellentétben ösztönös, két lábbal a földön járó témákat sorakoztat fel. A lemez dalai színes képkockák, amik külön-külön is élvezhetők, viszont az album teljes egészéből egy tizenéves srác élete rajzolódik ki. Az első szerelmi csalódástól az útkereső kalandokon át a szakítások és az újrakezdések örök körforgásáig minden kiderül, ami a legtöbb tinédzser életét irányítja.

A fenti linkekről letölthető "Movie Star" című újdonság egy olyan diszkóköntösbe bújtatott oldalát mutatja be a Zaporozsecnek, amit még sosem hallhatott a közönség. Ismerkedős, bárpultnál iszogatós, egyéjszakás kaland; megidézve egy pillanatra a Kispál és a Borz "Etetés" című dalát azoknak a "nagyvadaknak" a bőrébe bújva, akik az éjszakában keresik áldozatukat. Töltsd le most, és hagyd, hogy a "Movie Star" beragyogja a legújabb szettedet!

Hallgass bele: YouTube

Booking: Balogh Zsolt | bzsolt@ko.hu | +36 30 937 6136

Sajtó: Bors Eszter | +36 30 520 8090


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás