DJ Promo PRO - Ultra Star Records
DJ FREE - Szabadon

DJ FREE
Szabadon

Kiadó: Ultra Star Records
Kiadás éve: 2017
Szerző: Béresy Ferenc - Kovács Norbert
ISRC: HU-B50-17-000074

Radio Edit mp3 | wav

Megjelent DJ Free "Szabadon" című dala, mely minden szempontból formabontó szerzemény. Amellett, hogy hangzásvilágát tekintve a lemezlovas egy merőben szokatlan és új oldalát ismerhettük meg, a videóklipben hallhatjuk énekelni (!) is a sztár DJ-t. A house lüktetését és annak klasszikus tematikáját egy populáris felvétel erejéig most valami komolyabbra cserélte Free. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a slágergyanús, fülbemászó és amúgy évszaktól függetlenül hallgatható dal sikerre van ítélve. Készült az NKA támogatásával.

Hallgass bele: YouTube


BAHLZACK x KARINE - Nasty Swing

BAHLZACK x KARINE
Nasty Swing

Kiadó: Ultra Star Records
Kiadás éve: 2018
Szerző: Karamyan Karine - Koleszár Ákos
ISRC: HU-B50-18-000004

Radio Edit mp3 | wav

"Az év producere" címet tavaly elnyerő Bahlzack neve már egyáltalán nem ismeretlen hazánkban: senkinek nem kell bemutatni a "Dreaming" vagy a "Shine" című slágereit.

"Nasty Swing" című legújabb szerzeményében éppúgy megtalálhatóak a Bahlzack-féle energikus groove-ok, mint a swinges dallamok, a felvételt pedig Karine csodás hangja teszi egésszé. A dal mellett elkészült a hivatalos videóklip is, amelyben Bahlzack és csapata korhű képkockákon keresztül közvetíti a swing életérzés és az elektronikus zene kiváló ötvözetét. Töltsd le Bahlzack legújabb megjelenésének rádióbarát változatát a fenti linkekre kattintva!

Hallgass bele: YouTube


További információ és booking: hello@ultrastarrecords.com | +36 309 339 039


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás