RADIO Promo
ARANYAKKORD - Otthon lenni valahol

ARANYAKKORD
Otthon lenni valahol

Kiadó: Schubert Music Publishing
Kiadás éve: 2018
Szerző: Kiss Tibor - Vastag Gábor / Kiss Tibor
ISRC: HU-B00-18-00007

Radio Edit mp3 | wav

Friss Aranyakkord-dal került ki Kiss Tibi és Vastag Gábor dalspájzából. Kettejük hobbiprojektjének legújabb állomása egy kelet-európai countrydal "Otthon lenni valahol" címmel. A duó februártól immár koncerteken is bemutatja szerzeményeit.

Az Aranyakkord olyan "maradék" dalok gyűjteménye, amiket kiköpött magából a kanapé, de még nem fértek be sehova. A debütáló "Üzenet van" egy cigarettaszünetekben összezenélt szerelemgyerek, az "Üzenet nincs" című Quimby-dal folytatása. Ám az elmúlt hónapokban aki követte Kiss Tibi Facebook-oldalát több, telefonnal rögzített szerzeménnyel is találkozhatott. Most pedig itt az "Otthon lenni valahol", melynek klipje pontosan azokat a pillanatokat mutatja be, ahogyan ezek a dalok születnek a második otthonukként is szolgáló próbateremben.

"Szövegében kicsit közéleti, moralizálós, filozofálós történetmesélés, egyszerre kicseng belőle a kétségbeesés és a remény, egyszerre vannak jelen tanulságok és lelki szükségletek. Egy óhaj, némi iróniával, az otthonlevés dialektikája, képies western világba csomagolva. Közhelyből indulunk, mert a mi közhelyeinkről van szó, a mi világunk kering a dal fókuszában, összehoz minket és nem minősít. Könnyed elmélkedés utazóknak, vezetés mellé különösen ajánlott" - meséli Kiss Tibi az új felvételről, amelyet máris letölthetsz a fenti linkekről!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolat: Stiedl Gusztáv | g.stiedl@schubertmusic.com | +36 30 999 6506


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás