RADIO Promo PRO - WMMD
KÁLLAY SAUNDERS - Rockstar

KÁLLAY SAUNDERS
Rockstar

Kiadó: Egység Média
Kiadás éve: 2017
Szerző: Kállay Saunders András - Szepesi Zsolt - Tóth Ádám / Kállay Saunders András - Bérczes Ádám
ISRC: HU-C25-17-00002

Radio Edit mp3 | wav

Kállay Saunders András legújabb, "Grind" című albumával tovább célozza az amerikai piacot. A rap, R&B, soul és pop stílusokat vegyítő előadó ügyesen követi az éppen aktuális tengerentúli zenei trendeket. A hangzás mögött komoly tartalom is van, "Rockstar" című dalát Kállay Saunders egyenesen szüleinek dedikálta. Töltsd le most!

Hallgass bele: YouTube


GULYÁS ROLAND - Hypnotized

GULYÁS ROLAND
Hypnotized

Kiadó: Mistral Music
Kiadás éve: 2018
Szerző: Márta Alex
ISRC: HU-C57-14-10379

Radio Edit mp3 | wav

A 2017-es X-Faktor tehetségkutató harmadik helyezettje "Hypnotized" című debütáló kislemezével A Dal 2018 versenyben is megméretteti magát. Az előválogatót sikeresen teljesítve van rá esély, hogy Gulyás Roland ezzel a dallal képviselje Magyarországot a 2018-as Eurovíziós dalversenyen. A felvétel érdekessége, hogy mind a zene, mind a szöveg Márta Alex, azaz ByeAlex szerzeménye, aki pontosan tudja, hogy milyen recept szükséges egy sikeres eurovíziós popdalhoz. Hallgasd meg most!

Hallgass bele: YouTube


ZAPOROZSEC - Movie Star

ZAPOROZSEC
Movie Star

Kiadó: ko records
Kiadás éve: 2018
Szerző: Varga Bence
ISRC: HU-B74-18-66201

Radio Edit mp3 | wav

Február 16-án "Pixel" címmel érkezik a Zaporozsec zenekar rock, funky és diszkó stílusokat felvonultató második nagylemeze, amelynek egy darabkája a "Movie Star". A teljes lemez először élőben az Akvárium Klubban február 17-én lesz hallható. Elő a tánccipőkkel!

Hallgass bele: YouTube


MANEUVER MANEUVER - Locked Out

MANEUVER MANEUVER
Locked Out

Kiadó: szerzői kiadás
Kiadás éve: 2018
Szerző: Szabó Tamás - Szilágyi Máté
ISRC: HU-A61-17-02612

Radio Edit mp3 | wav

A Maneuver Maneuver duója a szintetizátorok sötétebb hangulatát vegyíti a popos refrénekkel és sajátos vizuális világgal. A fenti linkekről letölthető "Locked Out" című dalukhoz például a Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetségének Vörösmarty utcai székházában forgattak videóklipet, ami remekül megidézi a rendszerváltás előtti időszak hangulatát. Az M2 Petőfi TV-n is bemutatkozó zenekar friss EP-jének keverési munkálatait a Heaven Street Sevenből és a Soerii & Poolekből ismert Takács Zoltán "Jappán" végezte.

Hallgass bele: YouTube


Kapcsolat: WMMD » Füge Anna | fuge.anna@wmmd.hu | +36 70 396 8154


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás