RADIO Promo
MAZAMATA X

MAZAMATA X
Imádom a főztödet, mama

Kiadó: szerzői kiadás
Kiadás éve: 2018
Szerző: Árkosi Szabolcs / Kóródi Gyöngyvér - Árkosi Szabolcs
ISRC: HU-AEZ-18-00001

Radio Edit mp3 | wav

A Petőfi Rádióban debütált a Mazamata X legújabb dala, amelytől minden édesanya szíve táncra perdül! A világcsavargó rosszfiú, Árkosi Szabolcs (akit az Anselmo Crew zenekar dalszerző-frontembereként ismerhetett meg a közönség) és vagány szerzőtársa, a jelenleg Spanyolországban élő Kóródi Gyöngyvér igazán egyedi, a tőlük megszokott humorral átszőtt ódát énekelnek az örök gyermekkor örök fénypontjához, a paradicsom kapujához, a mama főztjéhez.

A "Riding My Bike" és a "Szarul fizetsz, szarul dolgozom" című dalok után az "Imádom a főztödet, mama" című újdonság a Mazamata X harmadik single-je, amelyhez videóklip is készült. A csavargó életmóddal járó világzenei stílusok és nyelvek közti kavalkád lenyomataként - az előző ska- és cumbiadalok után - ezúttal egy spanyol-magyar klasszikus pop, majd disco-funkba torkolló felvételt készített a formáció.

A fenti linkekről letölthető "Imádom a főztödet, mama" című újdonság Andalúzia és Pest megye utcáira, majd néhány "mamakonyha" szentélyébe repíti a hallgatókat. Tedd próbára a Radio Edit változatot most, hogy lásd, Rád is páratlan hatással van-e a Mazamata X újdonsága!

Hallgass bele: YouTube

További információ: Innovative Artist Management » Szeli Dóra | dora.szeli@iartm.com | +36 30 338 6051


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás