RADIO Promo
PÉTER SZABÓ SZILVIA - Te és Én

PÉTER SZABÓ SZILVIA
Te és Én

Kiadó: M-Prod Artist
Kiadás éve: 2018
Szerző: Harmath Szabolcs / Molnár Attila Tibor
ISRC: HU-AJK-18-00024

Radio Edit mp3 | wav

9 évvel a legutóbbi NOX-nagylemez után Péter Szabó Szilvia egy vadonatúj stúdióalbummal örvendezteti meg rajongóit "Ébredő" címmel, újfent azokkal a szerzőkkel alkotva, akiknek a nevéhez a NOX éra alatt is megannyi sláger és siker fűződött!

A február 20-án megjelenő lemezen a "Te és Én" című legújabb felvétel tökéletesen hozza azt a jellegzetes hangzást, ami már-már az énekesnő védjegyévé vált immár 16 éve. Ezt kiegészíti a mai friss, kellemesen fülbemászó dallamvilág, amivel kerek egészet alkot, és így lesz igazán rádióbarát az új szerzemény.

A "Te és Én" különlegessége, hogy videóklip is készül belőle, amelyben Szilvi mellett a dal szerzői, illetve kislánya, Emma is feltűnik.

A fenti linkekről letölthető a "Te és Én" című dal Radio Edit verziója, amely a rádiók új gyöngyszeme lehet csakúgy, mint korábban hosszú éveken át a nagy sikerű NOX-slágerek!

Péter Szabó Szilvia szívesen készít a Te rádiód arculatához illő station ID-t. Ha szívesen játszanád a dalt rotációban egyedi power intróval, küldd el a rádió pontos nevét, frekvenciáját és szlogenjét az iroda@rtalent.hu címre. Köszönjük!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolat: Maszler László | iroda@rtalent.hu | +36 20 919 6622


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás