RADIO Promo
MUZSIK ÉS VOLKOVA - Rövidesen találkozunk

MUZSIK ÉS VOLKOVA
Unom már

Kiadó: szerzői kiadás
Kiadás éve: 2017
Szerző: Farkas János József (Muzsik) - Farkas Krisztina Renáta (Volkova) - Prommer Patrik - Pesti Mátyás / Farkas János József (Muzsik) - Farkas Krisztina Renáta (Volkova)

Radio Edit mp3 | wav

Hét vadonatúj dalt készített Muzsik és Volkova a "Rövidesen találkozunk" című albumra. Miután a magyar-orosz dalszerző testvérpár Magyarországot a ZUP tagjaként zenélte körbe az elmúlt 10 évben, 2016 nyarán megújult zenei irányvonallal rukkolt elő Muzsik és Volkova néven. Zenéjüket az indie folkos/akusztikus hangzásvilág jellemzi, amit ők csak "greengrass"-nek neveznek.

Ahogyan az egyedi hangulatú, középtempós "Unom már" című újdonságuk is mutatja, magyar nyelvű dalszövegeikben a személyesség, valamint a társadalmi reflexió játssza a főszerepet. A szakma pedig értékeli a munkájukat: tavaly júliusban megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai zsűri díját, Volkova pedig a fesztivál különdíját.

A Petőfi Rádióban már hallható "Unom már" egy indie folkos, akusztikus utazás a greengrass világában, amin érdemes részt venni! Különösen arra tekintettel, hogy Muzsik és Volkova április-májusban vendégzenekarként kíséri Szabó Balázs Bandáját a 10 állomásos lemezbemutató turnéjukon. Töltsd le és kezdd játszani a Radio Edit verziót akár már ma!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolat: Farkas Krisztina | muzsikesvolkova@gmail.com | +36 70 341 6669


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás