RADIO Promo PRO - WMMD
SZABÓ BALÁZS BANDÁJA - Tanulhatatlan

SZABÓ BALÁZS BANDÁJA
Tanulhatatlan

Kiadó: SZBB Production
Kiadás éve: 2018
Szerző: Szabó Balázs
ISRC: HU-A61-18-00688

Radio Edit mp3 | wav

Négy év után új albummal jelentkezik a Szabó Balázs Bandája. A rendkívül sokszínű, "Rajtad Felejtett Szavaim" című új lemez remekül jeleníti meg Szabó Balázs különböző színeit, a folk és népzenei gyökereket, valamint az erőteljes szövegeket.

A negyedik albumon számos újdonságot felfedezhetünk: több közreműködő is szerepet kapott a felvételek során, valamint olyan - a zenekarra eddig nem jellemző - új hangszerek is megjelennek, mint a zongora, az angolkürt vagy a baglama.

A májusi budapesti lemezbemutatóra - mely az A38 hajón lesz - dupla koncerttel készül a zenekar. Addig is a fenti linkeken megtalálható a "Tanulhatatlan" című újdonság Szabó Balázs lírai dalszövegével! Töltsd le most a Radio Edit változatot!


KELEMEN KABÁTBAN - Úton

KELEMEN KABÁTBAN
Úton

Kiadó: TFT kiadó
Kiadás éve: 2018
Szerző: Horváth Gáspár - Horváth Boldizsár
ISRC: HU-C16-18-00001

Radio Edit mp3 | wav

A Kelemen Kabátban "megkomolyodott". Legújabb, "Fehér angyal" című nagylemezükről legalábbis elmondható, hogy a zenekar komolyan veszi a popzenét.

A fülbemászó, változatos és ötletes dallamokat hallgatva az album bármelyik dalát szívesen újra meg újra visszapörgetnénk. Nincs ez másként az "Úton" című újdonsággal sem. Töltsd le most a Radio Edit változatot!

Hallgass bele: YouTube


MÏUS feat. ZOLO - Heavy Heart

MÏUS feat. ZOLO
Heavy Heart

Kiadó: Théque Records
Kiadás éve: 2018
Szerző: Álmos Gergely - Szőke Zoltán
ISRC: HU-ASD-18-00003

Radio Edit mp3 | wav

A mïus Álmos Gergely egyszemélyes, elektronikát és akusztikus hangszereket vegyítő projektje. "Twentytoo 22" című legújabb lemeze egy tavalyi EP által megkezdett trilógia lezárása, mely témáját tekintve egy mélypont utáni lehetőségek felméréséről és a nyitásról szól.

Az albumon szereplő "Heavy Heart" című újdonságon a Tape Delay zenekar frontembere, Szőke Zoltán (Zolo) közreműködik, akinek hangját tökéletesen kiegészíti a dalhoz készült videóklip, megjelenítve a dal magányos, útkereső hangulatát.

Az albumbemutatóra 2018. május 12-én kerül sor az Akvárium Klubban. A "Heavy Heart" azonban máris letölthető a fenti linkekről!

Hallgass bele: YouTube


AUDIOPOÉTA - Legközelebb

AUDIOPOÉTA
Legközelebb

Kiadó: Interwurlitzer
Kiadás éve: 2018
Szerző: Belényi Mihály
ISRC: HU-A61-18-00488

Radio Edit mp3 | wav

A hip-hop stílusban alkotó Audiopoéta versírással kezdte pályafutását, majd hangot adva ezeknek a verseknek rappelni kezdett.

"Legközelebb" című friss felvétele mind képi, mind zenei világában az események lehetséges végkimenetelének sokaságáról szól, melyhez az inspirációt egy vissza nem fordítható életesemény adta.

A dal videóklipje kevesebb mint két hónap alatt 45 ezer megtekintésnél jár. Töltsd le most a "Legközelebb" című dalt, ne legközelebb! :)

Hallgass bele: YouTube


JÓNÁS VERA EXPERIMENT - Borzongásaim

JÓNÁS VERA EXPERIMENT
Borzongásaim

Kiadó: Launching Gagarin Records and Management
Kiadás éve: 2018
Szerző: Jónás Vera - Vranik Krisztián - Hegyi György
ISRC: HU-A61-18-00943

Radio Edit mp3 | wav

Jónás Vera "Borzongásaim" című első magyar nyelvű felvételéhez Miki357 készített slow motion videót.

"A dal azokból az élményekből kiindulva született, amiket akkor éltem át, amikor az élet valamely területén a helyemre kerültem" - meséli az énekes-dalszerző a legújabb szerzemény születéséről. Szerezd meg most a Radio Edit verziót a fenti linkekről!

Hallgass bele: YouTube


Kapcsolat: WMMD » Füge Anna | fuge.anna@wmmd.hu | +36 70 396 8154


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás