RADIO Promo
COMPACT DISCO - Csak a miénk

COMPACT DISCO
Csak a miénk

Kiadó: Magneoton
Kiadás éve: 2018
Szerző: Lotfi Behnam - Pál Gábor - Walkó Csaba / Tariska Szabolcs

Radio Edit mp3 | wav

"Csak a miénk" címmel jelent meg a Compact Disco legújabb felvétele. Az elektronikus trió igazi nyári slágert hozott össze, ami a rádiók legnagyobb hazai kedvence lehet - győződj meg róla, töltsd le a felvételt a fenti linkekre kattintva!

A friss szerzemény a Budapest dal pályázat pályaművei között szerepel: nemcsak a fővárosról szól, de abszolút vissza is adja Budapest hangulatát. A zenei versenyt a Fővárosi Önkormányzat hirdette meg, és ennek a gálakoncertjére - a többi indulóval karöltve - 2018. május 27-én kerül sor a Thalia Színházban.

A "Csak a miénk" című dalhoz természetesen videóklip is készül Budapest forgatagával: vígalmi negyed, romkocsmák, belváros, partiélet, fesztiválok - ezek a képek sorra jelennek meg a szemünk előtt, ahogy az újdonságot hallgatjuk.

A Compact Disco igazán nem tétlenkedik, hiszen az elmúlt hónapban jelentette meg 4. nagylemezét, és sorra jelennek meg az újabb és újabb dalaik és klipjeik. A zenekar ezenkívül év végén egy nagy 10 éves jubileumi koncertet ad Budapest egyik legismertebb koncerthelyén a belvárosban. Budapest "Csak a miénk", hadd szóljon!

Produkciós menedzser: Bognár Tibor | tibi.bognar@gmail.com | +36 20 264 8848


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás