RADIO Promo PRO - Ultra Star Records
KRISZ RUDOLF - Ego

KRISZ RUDOLF
Ego

Kiadó: Ultra Star Records
Kiadás éve: 2018
Szerző: Krisz Rudolf / Dr. Dankó Szilvia
ISRC: HU-B50-18-00047

LETÖLTÉS mp3 | wav

Krisz Rudolf alig 2 éve tért vissza a hazai popzene elitjébe. Új stílussal, újrahangolt slágerekkel robbant be ismét a köztudatba. A megújulás következő mérföldköve az "Ego" című kislemez megjelenése.

Az énekes-dalszerző ezúttal sem bízta a véletlenre, trendi hangzással és a tőle megszokott dinamizmussal alapozta meg új dalát, ami vélhetően nagy közönségkedvenc lesz. Az "Ego" című szerzemény alig néhány napja jelent meg hivatalosan a zenei áruházakban, a videóklipje pedig már a 200 ezer megtekintést is meghaladta a YouTube-on.

A fenti linkeken megtalálható az "Ego", mely most kizárólag a rádiók számára érhető el. Töltsd le most, és pörgesd az elsők között Krisz Rudolf újdonságát!

Hallgass bele: YouTube


BAHLZACK x KARINE - Nasty Swing

JULIAN KID
Dreams

Kiadó: Ultra Star Records
Kiadás éve: 2018
Szerző: Vizi Viktor / Forgách Gyula
ISRC: HU-B50-18-00033

LETÖLTÉS mp3 | wav

Julian Kid fiatal kora (15) ellenére rövid idő alatt letette a névjegyét a hazai elektronikus zenében. Nemzetközi szintű produkciói hamar népszerűvé váltak és meghozták az ismertséget az ifjú DJ/producer számára. Dalai elsősorban a Magyarországon igen divatos deep house keretein belül készülnek, munkáját trendi, minőségi hangzás és muzikalitás jellemzi.

Legújabb, "Dreams" című felvételét pár hete tárta a nyilvánosság elé, amely ismerősen csenghet a közönség számára. Az egykori slágert új énekhanggal, a rá jellemző dinamizmussal és hangzásvilággal fűszerezte meg és gondolta újra.

A "Dreams" című újdonság pár hét után már a legnagyobb rádiók kínálatában szerepel, és több rangos slágerlistán is helyet kapott. Töltsd le most a fenti linkekről az új tracket!

Hallgass bele: YouTube


További információ és booking: hello@ultrastarrecords.com | +36 309 339 039


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás