RADIO Promo
KELEMEN KABÁTBAN & FLUOR - Tombolunk

KELEMEN KABÁTBAN & FLUOR
Tombolunk

Kiadó: TFT kiadó
Kiadás éve: 2018
Szerző: Horváth Gáspár / Horváth Boldizsár - Karácson Tamás
ISRC: HU-C16-18-00005

LETÖLTÉS mp3 | wav

A Kelemen Kabátban zenekar 2013-as debütálása óta a hazai klubok és fesztiválok megkerülhetetlen szereplőjévé vált. Sikerük titka a karakteres dalszövegek és a sokszínű, profi zenei hangzás ötvözetében rejlik. Tavasszal megjelent új albumuk első rádiós felvétele, az "Úton" két hétig vezette a Petőfi Rádió Top 40-es listáját.

"Tombolunk" című újdonságuk a zenekarra jellemző eklektikát egy dalon belül valósítja meg. Az elektronikus karakter mellett dominál egy rockos gitár riff, valamint a verzékben a hiphop.

A több mint negyven fős stáb közel egy napon keresztül forgatott a nemzetközi szinten elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész studiójában, mely meghatározó látványvilágot és hangulatot biztosít a videóklipnek. Főszereplője egyik éjjel egy bizarr világra ébred, amely telis-tele van hatalmas állatszobrokkal, menő verdákkal, antik gyertyatartókkal és sejtelmes füsttel. Az elhagyatottnak hitt gyárépület minden szeglete meglepetést rejt. A klip közepén feltűnik Fluor is, aki vendégelőadóként egy saját rapbetéttel száll be a különös buliba.

A fenti linkeken megtalálható a "Tombolunk" című újdonság óvatosabb szövegű Radio Edit változata!

Hallgass bele: YouTube

Kapcsolat: Horváth Boldi | tftmultimedia@gmail.com


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás