RADIO Promo
KERTÉSZ IVÁN - Lesz, ahogy lesz

KERTÉSZ IVÁN
Lesz, ahogy lesz

Kiadó: Village Marketing & Event
Kiadás éve: 2018
Szerző: Hársházi Szabolcs / Kotsy Krisztina
ISRC: HU-C44-18-00005

LETÖLTÉS mp3 | wav

A különleges hangú Kertész Iván már a Star Academy című tehetségkutató műsor alatt bizonyította, hogy sok stílusban megállja a helyét, és ezt eddigi megjelenései is jól tükrözik. "Lesz, ahogy lesz" című legújabb dalában az '50-es és '60-as évek R'n'B doo-wop zenei stílust keveri a modern pop hangzással. Ez a recept külföldön már jól bevált az elmúlt években, gondoljunk csak Meghan Trainorre vagy épp Charlie Puth-ra. Az "All About That Bass", a "Lips Are Movin" és a "Marvin Gaye" című szerzemények mindegyike rövid idő alatt nagy sláger lett külföldön és itthon egyaránt.

A fiatal énekes a pop/doo-wop és az R&B nászából született legújabb dalával széles közönséget kíván megszólítani. Mondanivalója pedig nem más, mint a szerelem - de igazán különleges megfogalmazásban.

A dalhoz videóklip is készült, aminek a megjelenését augusztus elejére tervezi az énekes és a kiadója, a rádiók viszont már az online premier előtt játszhatják a fenti linkeken elérhető dallamos, abszolút rádióbarát, "Lesz, ahogy lesz" című újdonságot. Töltsd le most!

Kapcsolat: Hársházi Szabolcs | harshazi@t-online.hu | +36 30 255 6796


RADIO Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás