Magyar gitáros sikere Los Angelesben!

A játék leírása itt olvasható!


A Leander zenekar gitárosa, Vörös Attila
Los Angelesben bizonyít!

Vörös Attila, a Leander zenekar gitárosa, az ex-Nevermore-tag a közelmúltban megérkezett Los Angelesbe, ahol már meg is kezdte a tanulmányait a világ egyik legnívósabb zeneiskolájában, a Musicians Institute-ban.

"Sikeresen megérkeztem az angyalok városába, ahol ma a beiratkozás után át is vehettem az ösztöndíjamhoz járó egyik nyereményemet, egy Schecter Synyster Gates gitárt" - meséli Attila, aki ezekben a hónapokban a hazai gitárosok hírnevét öregbíti az Egyesült Államokban.


Chris Broderick, a Megadeth gitárosa közreműködik a Leander zenekar új dalában

Nemrég vált bizonyossá, hogy Chris Broderick (Megadeth) közreműködik a Leander egyik következő dalában. A hazai csapat számára óriási elismerés és megtiszteltetés egyaránt, hogy a Megadeth zenésze közös felvételt készít a Leanderrel.

Az "Év zenekara" kategóriában Fonogram-különdíjra jelölt hazai zenekar eddig is bővelkedett illusztris vendégművészekben, hisz "SzívIdomár" című albumukon Molnár Bálint mellett Jeff Loomis (ex-Nevermore) is gitározott.


SzívIdomár: megjelent a Leander debütáló albuma!

A hazai zenei sajtó számos cikkben ír a Leander 14 trackes bemutatkozó lemezéről. Hallgass bele a "SzívIdomár" című album dalaiba ide kattintva, és ha tetszett, itt megrendelheted a CD-t, iTunes-ról pedig letöltheted a dalokat.

Lemezkritikák:
Carbon Music Blog
Ekultúra.hu
Guitar Note
Shockmagazin.hu
Rock Station

A Leander albumának megjelenésével egy időben jelölték a zenekart "Az év felfedezettje" kategóriában Fonogram - Magyar Zenei Díjra, illetve jelenleg is várja a banda a szavazatokat az "Év zenekara" Fonogram-különdíjának versenyében. Szavazz a Leanderre itt!


ujgitaros.hu - A gitárzene szerelmeseinek magazinja | Sony Music Entertainment Magyarország Kft. | Leiratkozás

powered by lightmedia