Zenei megjelenések a DJ Szövetség tagjaitól


Tomeenec & Valentino Reas - Connected

Tomeenec és Valentino Reas első közös szerzeménye - valamint annak újraértelmezés Manface és DaBool kezéből.

Zenehallgatás:

Letöltés:


Maxim Kuznyecov, Victor Macpherson - Truepolis

A Budapest után Ibizát is lassan meghódító Maxim Kuznyecov és az ifjú tehetség, Victor MacPherson sok éve elkezdett munkájának gyümölcse kerül végre a lemezáruházak virtuális polcaira.
Truepolis névre elkeresztelt, aktuális trendekbe vágó nudisco-s trekkjük Nora En Pure és Sharam Jey hangzásához hasonlítható leginkább.
Szerencsésebb kollégák már hozzájutottak egy Roland Clark acapellát tartalmazó bootleg verzióhoz is, mely a szám közepén lévő hatásvadász kiállást még patetikusabb magasságokba emeli.

Zenehallgatás:

Letöltés:


Dandy aka Peter Makto & Gregory S - Discount

Dandy aka Peter Makto és Gregory S régóta várt kiadója, a TrueSounds Music végre megérkezett!
A label első megjelenését a srácok egyáltalán nem bízták a véletlenre, mivel mindjárt egy nagyon masszív 3 trackes kislemezt hoztak össze a szokásos TrueSounds minőségben!
Az EP címadó dala (Discount) a nyers és szigorú ütemek kedvelőit célozza meg, igazi tech house bomba a kicsit mélyebb, dinamikusabb fajtából.
A megjelenés további trackjeit megtaláljátok a beatporton!

Zenehallgatás:

Letöltés:


DJ Zília - Induljon a banzáj

Tulajdonképpen ez a szám volt az első közös munkánk Krajczár Petivel, hiszen már 3 éve egyszer elkészítettük, akkor azonban sajnos nem tudott megjelenni...Most elővettük, leporoltuk, felújítottuk. A dalt Nagy Mira énekli, akiről a mai napig úgy gondoljuk, a legjobb választás volt. Bár 3 éve még trance számnak készült a banzáj, a mostani felújítás már inkább progresszív, sokkal jobban illeszkedik a mai partyk zenei világához.

Letöltés:


1st Place - Get funky

Egy Hajdú-Bihar megyében élő ifjú producer/dj első sikeres dala. Már szinte az összes rádióban hallható kishazánk DJ-inek egyik kedvenc dala!

Letöltés:


DJ ThomX feat. Tian - Voyage

A fiatal DJ ThomX most a Moulin Rouge házigazdája. Itt jött az ötlet a valamikori Desireless dal feldolgozására. A hang az egykori Megasztáros Bartók Krisztián, alias Tian.

Letöltés:

DJ Szövetség - Magyar Lemezlovas Egyesület | info@djszovetseg.hu | Leiratkozás a Zenei megjelenések hírlevélről

powered by lightmedia