LETÖLTHETŐ FÁJLOK:

A HungaroSound Records
2011 nyári kiadványai

JOSH ÉS JUTTA
Tépd az éjjelt 2011


AB7 Radio Edit mp3 | wav
AB7 Extended mix mp3 | wav

Magyarország vezető pop-dance formációja új kislemezzel rukkolt elő! Josh és Jutta ezúttal egy nagyon nyári és trendbevágó dallal jelentkezett az idei strandszezonban.

A "Tépd az éjjelt" című dal megtalálható az együttes "No.3" címet viselő nagylemezén. Az új kislemez máris közönségkedvenc, és a csapat elmondása szerint a videoklipre sem kell sokat várni!

A "Tépd az éjjelt 2011" rádió verziója az AB7 legénységének köszönhető, így várhatóan a hazai klubok is sikerrel fogják játszani a felvételt!

GALA
Freed from Desire 2011


Klaas Radio mp3 | wav
Henry John Morgan Radio edit mp3 | wav
EDX Radio mp3 | wav

Úgy tűnik, a feldolgozáshullám egy újabb régi slágert tesz újra aktuálissá és sikeressé! Ezúttal az 1996-os év egyik meghatározó megaslágerét, Gala "Freed from Desire" című felvételét bújtatták új köntösbe az eredeti előadóval.

A dal remixei mind rádiós, mind pedig klub szinten felpörgették az idei nyarat szerte Európában, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a megjelenés után egy héttel már az összesített németországi DJ játszási listán (Deutsche DJ Playlist TOP40) rögtön a No.1 pozícióban szerepelt!

A "Freed from Desire 2011" várhatóan Magyarországon is hasonló sikereket érhet el, ajánljuk mindenki figyelmébe a 3 különböző letölthető radio editet!

További aktuális megjelenéseink:
Deepside Deejays - Never Be Alone
Elena - Midnight Sun
Tamara - Sztereoláz


Kapcsolódó link:
www.hungarosound.com

További info és műsorrendelés:
iroda@hungarosound.com
06 70 578 3685

RADIOPromo

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia